A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | # |
Текст пісні і переклад на українську мову
Didn't I give it all? Хіба я не віддала все? Tried my best Я намагалась щосили Gave you everything I had Я дала тобі все, що мала Everything and no less Все до краплі, і не менше Didn't I do it right? Хіба я не вчинила правильно? Did I let you down? Невже я підвела тебе? Maybe you got too used to Може, ти занадто звик By having me around До того, що я поруч Still, how can you walk away Та все ж, як ти можеш піти From all my tears? Від усіх моїх сліз? It's gonna be an empty road Це буде порожня дорога Without me right here Без мене тут But go on and take it Та йди й забери це Take it all with you Забери все із собою Don't look back Не озирайся At this crumbling fool На цю розбиту дурепу Just take it all with my love Просто забери все з моєю любов’ю Take it all with my love Забери все з моєю любов’ю ¹ Maybe I should leave Може, я маю піти To help you see Щоб допомогти тобі зрозуміти Nothing is better than this Нема нічого кращого за це And this is everything we need А це — усе, що нам потрібно So is it over? То вже кінець? Is this really it? Це справді все? You're giving up so easily Ти здаєшся так легко I thought you loved me more than this Я думала, ти любив мене більше, ніж так But go on, go on and take it Та йди, іди й забери це Take it all with you Забери все із собою Don't look back Не озирайся At this crumbling fool На цю розбиту дурепу Just take it all with my love Просто забери все з моєю любов’ю Take it all with my love Забери все з моєю любов’ю I will change if I must Я змінюся, якщо треба Slow it down and bring it home, I will adjust Я сповільнюсь і поверну це додому, я пристосуюсь Oh, if only, if only you knew О, якби тільки, якби тільки ти знав Everything I do is for you Усе, що я роблю — це для тебе But go on, go on and take it Та йди, іди й забери це Take it all with you Забери все із собою Don't look back Не озирайся At this crumbling fool На цю розбиту дурепу Just take it Просто забери Take it all with you Забери все із собою Don't look back Не озирайся At this crumbling fool На цю розбиту дурепу Just take it all with my love Просто забери все з моєю любов’ю Take it all with my love Забери все з моєю любов’ю Take it all with my love Забери все з моєю любов’ю Примітки: ¹ У пісні "Take it all with my love" — не лише "забери все з моєю любов’ю", але й у підтексті "все, що ти забираєш, було зроблене з любові". |
Інші переклади
« One And Only | 21 Пісні |