A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | # |
Текст пісні і переклад на українську мову
I suppose Я вважаю She's supposed to be Вона повинна бути Exactly what they want her to be Саме такою, якою вони хочуть її бачити. So pretty and pink Така гарненька та молода, Necklace and ring Намисто і кільце. Don’t be heard, just be seen Не бути почутим, просто бути побаченим, But that's not who I am Але це не я. She said I can feel, I can feel too much Вона сказала, що я приймаю все близько до серця, And I wish they'd go away, go away І я хочу, щоб вони пішли назавжди. ’Cause it's crushing me, it's crushing me Тому що це руйнує мене, руйнує мене. Don't you know Хіба ти не знаєш, That you don't have a say? Що ти не маєш права голосу? And the scarlet "A" on your neck І червона "А" на твоїй шиї, So pretty in red Така красива в червоному. Eyes are all dead Очі всі мертві, What they haven't said Те, що вони не сказали, Gets stuck in your head Застряє в твоїй голові. The silence is deafening Тиша приголомшує, And your heart is bleeding out І твоє серце спливає кров'ю. But they don't care Але їм байдуже, No, they never cared at all Ні, їх це ніколи не хвилювало. No, they never cared at all Ні, їх це ніколи не хвилювало. That's not who I am Але я не такий. She said I can feel, I can feel too much Вона сказала, що я приймаю все близько до серця, And I wish they’d go away, go away І я хочу, щоб вони пішли назавжди. ’Cause it's crushing me, crushing me Тому що це руйнує мене, руйнує мене, It’s crushing me, it's crushing me Це руйнує мене, руйнує мене. She just wants to be free Вона просто хоче бути вільною, Take it or leave it Зроби це або лиш як є. Eyes, like the sunrise, colorful rainbow Очі, як схід сонця, різнокольорова веселка. She said I can feel, I can feel too much Вона сказала, що я приймаю все близько до серця, And I wish it'd go away, go away І я хочу, щоб це пішло назавжди. 'Cause they’re crushing me Тому що вони руйнують мене They're crushing me, oh Вони журять мене, о (I can feel, I can feel too much) (Я приймаю все близько до серця) They're crushing me Вони руйнують мене, (I can feel, I can feel too much) (Я приймаю все близько до серця) Oh, they're crushing me О, вони руйнують мене, (I can feel, I can feel) (Я відчуваю, я відчуваю) Crushing me Розчавлює мене Crash down on me Врізайся в мене Crash down on me Врізайся в мене |
Інші переклади
Пісня | Виконавець |
---|---|
Mr. Sandman | The Chordettes |
Cendre | Denuit |
Horrible Dream | Ayria |
Sous Emprise | Leslie Medina |
IT girl | Jade |
« Symphony | Mercury – Acts 1 & 2 Пісні | Sharks » |