A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | # |
Teddy Swims
Hammer To The Heart - переклад пісні
Альбом: I've Tried Everything But Therapy (Part 2) • 2025 року
Текст пісні і переклад на українську мову
(Ooh, ooh-ooh, ooh) (Оу, оу-оу, оу) (Ooh, ooh-ooh, ooh) (Оу, оу-оу, оу) (Ooh) (Оу) Got you cryin' on my shoulder, and I know better than to listen (oh-oh-oh) Ти плачеш на моєму плечі, і я знаю, що краще не слухати (оу-оу-оу). Just 'cause you're staying over, doesn't mean that you're forgiven (oh-oh-oh) Те, що ти залишаєшся поруч, не означає, що я тебе пробачив (оу-оу-оу). We both know what you done, what you done Ми обоє знаємо, що ти зробила, що ти зробила. Don't love anyone, anyone Ти не любиш нікого, нікого. Anyone but yourself, oh Нікого, окрім себе, оу. (Ooh-ooh-ooh) just when I think I've found the strength to go and push you away, away (Оу-оу-оу) Щойно я подумав, що знайшов сили, щоб прогнати тебе геть, геть, Oh-oh, I pull you in again, Оу-оу, і я знову тягну тебе до себе. Oh, I'm such a sucker for the pain, pain, pain Оу, я такий слабкий до цього болю, болю, болю. Baby (oh-oh-oh-oh) Мила (оу-оу-оу-оу), I'm helpless, baby (oh-oh-oh-oh) Я безпорадний, мила (оу-оу-оу-оу). Porcelain in your hands Я, як порцеляна в твоїх руках, Bound to fall apart Приречений розбитись. You know how to break me Ти знаєш, як зламати мене, Hammer to the heart Молотом по серцю. Caption it passion, and then Назви це пристрастю, а потім Capture me, trap me instead Захопи мене, затягни в пастку натомість. Happy to die in that web, wrapped in the sheets of your bed Я готовий померти в цій павутині, загорнутий у простирадла твого ліжка. Ooh, know the only way I'm leaving Оу, знаю, єдиний спосіб облишити тебе Ooh, is in pieces Оу, це розбитим на шматки. (Ooh-ooh-ooh) just when I think I've found the strength to go and push you away, away (Оу-оу-оу) Щойно я подумав, що знайшов сили, щоб прогнати тебе геть, геть, Oh-oh, I pull you in again Оу-оу, і я знову тягну тебе до себе. Oh, I'm such a sucker for the pain, pain, pain Оу, я такий слабкий до цього болю, болю, болю. Baby (oh-oh-oh-oh) Мила (оу-оу-оу-оу), I'm helpless, baby (oh-oh-oh-oh) Я безпорадний, мила (оу-оу-оу-оу). Porcelain in your hands Я, як порцеляна в твоїх руках, Bound to fall apart Приречений розбитись. You know how to break me Ти знаєш, як зламати мене, Hammer to the heart Молотом по серцю. Why do you do this to me? Чому ти робиш це зі мною? Leave and come back and repeat Йдеш, потім повертаєшся і знову повторюєш. Sound of the crash when you swing (oh-oh-oh) Звук удару, коли ти замахуєшся (оу-оу-оу). Why do you do this to me? Чому ти робиш це зі мною? Leave and come back and repeat Йдеш, потім повертаєшся і знову повторюєш. Sounds like it's just what I need (oh-oh-oh) І здається, що це саме те, чого я потребую (оу-оу-оу). Baby Мила, I'm helpless, baby Я безпорадний, мила Porcelain in your hands Я, як порцеляна в твоїх руках, Bound to fall apart Приречений розбитись. You know how to break me Ти знаєш, як зламати мене, Hammer to the heart Молотом по серцю. Baby (oh-oh-oh-oh) Мила (оу-оу-оу-оу), I'm helpless, baby (oh-oh-oh-oh) Я безпорадний, мила (оу-оу-оу-оу). Porcelain in your hands Я, як порцеляна в твоїх руках, Bound to fall apart Приречений розбитись. You know how to break me Ти знаєш, як зламати мене, Hammer to the heart Молотом по серцю. (Oh-oh-oh-oh) oh-oh, oh, oh-oh (Оу-оу-оу-оу), оу-оу, оу, оу-оу. (Oh-oh-oh-oh) (Оу-оу-оу-оу). Porcelain in your hands Я, як порцеляна в твоїх руках, Bound to fall apart Приречений розбитись. You know how to break me Ти знаєш, як зламати мене, Hammer to the heart Молотом по серцю. |
Інші переклади
Пісня | Виконавець |
---|---|
Mr. Sandman | The Chordettes |
Cendre | Denuit |
Horrible Dream | Ayria |
Sous Emprise | Leslie Medina |
IT girl | Jade |
« Are You Even Real | I've Tried Everything But Therapy (Part 2) Пісні |