A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | # |
Marilyn Manson
As Sick As The Secrets Within - переклад пісні
Альбом: One Assassination Under God – Chapter 1 • 2024 року
Текст пісні і переклад на українську мову
As Sick As The Secrets Within¹ Такий же хворий, як і таємниці в тобі This is no longer just my communion Це вже не просто моє причастя. The worms of the flesh have turned Хробаки у плоті перевтілилися, With all the sacrifices I swallow Незважаючи на всі пожертви, що я ковтаю. And the blood from the cup is so cold А кров з чаші така холодна. You're only as sick as the secrets within Ти так само хворий, як і таємниці всередині. You're only as sick as the secrets within Ти так само хворий, як і таємниці всередині. It's not so evil as much as it's hungry Це не стільки зло, скільки голод. I see these bodies and the bones picked clean Я бачу ці тіла і дочиста обгризені кістки. I built this cage we've been trapped in together Я збудував цю клітку, в якій ми були замкнені разом. Can't remember where I hid the keys Не пам'ятаю, де сховав ключі. A reason for me, for me to gеt by² Причиною мого, мого існування Became a need, a need to get high Стала потреба, потреба ловити кайф. Thеn into a life that was no life at all Потім почалося життя, яке не було життям узагалі, No life at all Не було життям взагалі. There is a trick to get out of your skin Існує хитрість, яка допоможе випнутися зі шкури. You're only as sick as the secrets within Ти такий же хворий, як і таємниці всередині. But the beast is calling for us and Але звір все ж кличе нас і Slowly assuming control Поступово бере все під свій контроль. A reason for me, for me to gеt by Причиною мого, мого існування Became a need, a need to get high Стала потреба, потреба ловити кайф. Thеn into a life that was no life at all Потім почалося життя, яке не було життям узагалі, No life at all Не було життям взагалі. There is a trick to get out of your skin Існує хитрість, яка допоможе випнутися зі шкури. You're only as sick as the secrets within Ти настільки ж хворий, як і таємниці всередині. But the beast is calling for us and Але звір все ж кличе нас і Slowly assuming control Поступово бере все під свій контроль. I was never your taxidermy³ Я ніколи не був твоїм опудалом, I'm sewn into your soul Я зашитий у твою душу. Keep sleeping, I'll make you dream of me⁴ Спи далі, я змушу тебе мріяти про мене, Keep sleeping, I'll make you dream of me Спи далі, я змушу тебе мріяти про мене. Keep sleeping Продовжуй спати. There is a trick to get out of your skin Існує хитрість, яка допоможе випнутися зі шкури. You're only as sick as the secrets within Ти настільки ж хворий, як і таємниці всередині. But the beast is calling for us and Але звір все ж кличе нас і Slowly assuming control Поступово бере все під свій контроль. х6 You're only as sick as the secrets within Ти хворий так само, як і секрети в тобі. Keep sleeping, I'll make you dream of me Продовжуй спати, я змушу тебе мріяти про мене, Keep sleeping, I'll make you dream of me Продовжуй спати, я змушу тебе мріяти про мене, Keep sleeping, I'll make you dream of me Продовжуй спати, я змушу тебе мріяти про мене. Keep sleeping Спи далі. Примітки: ¹ Назва пісні відсилає до прислів’я анонімних алкоголіків «We’re only as sick as our secrets» («Ми хворі настільки, наскільки хворі наші секрети»). Це означає, що наші секрети/травми мають над нами стільки влади, скільки ми дозволяємо їм мати. ² Get by – мати можливість жити або справлятися з труднощами, як правило, маючи достатньо чогось, що Вам потрібно. Наприклад, грошей. ³ Можна також перекласти – я ніколи не був твоїм зразком таксидермії. Таксидермія – галузь природознавства на перетині зоології, музеології (музейної справи) та мистецтва, пов'язана з виготовленням опудал колекційних зразків тварин. ⁴ Зважаючи на те, що dream – це і «мрія», і «сон», цей рядок можна також перекласти так: «Продовжуй спати, я снитимуся тобі». |
Інші переклади
Пісня | Виконавець |
---|---|
Mr. Sandman | The Chordettes |
Cendre | Denuit |
Horrible Dream | Ayria |
Sous Emprise | Leslie Medina |
IT girl | Jade |
« Nod If You Understand | One Assassination Under God – Chapter 1 Пісні | Sacrilegious » |