A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | # |
Текст пісні і переклад на українську мову
I ain't got too much time to spare У мене не так вже й багато часу But I'll make time for you to show how much I care Але для тебе я знайду хвилину, щоб показати, наскільки ти мені важливий Wish that I would let you break my walls Хотіла б я дати тобі зруйнувати мої стіни But I'm still spinning out of control from the fall Але я досі не можу оговтатись від падіння Boy, you give good love, I won't lie Хлопче, ти даруєш гарне кохання, не буду брехати It's what keeps me coming back even though I'm terrified Це те, що змушує мене повертатися, навіть якщо я дуже боюся. I know that it's wrong Я знаю, що це неправильно But I want to have fun Але я хочу трохи повеселитися Hmm, yeah, hmm, yeah Хм, так, хм, так I know that it's wrong Я знаю, що це неправильно But I want to have fun Але я хочу трохи повеселитися Hmm, yeah, hmm, yeah Хм, так, хм, так Oh my God, I can't believe it О Боже, я не можу в це повірити Out of all the people in the world З усіх людей на світі What is the likelihood of jumping Яка ймовірність того, що я стрибну Out of my life and into your arms? З мого життя в твої обійми? Maybe, baby, I'm just losing my mind Може, любий, я просто втрачаю розум 'Cause this is trouble, but it feels right Бо це проблема, але я відчуваю, що це правильно Teetering on the edge of heaven and hell Балансуючи на межі раю і пекла Is a battle that I cannot fight І це битва, яку я не можу здолати I'm a fool, but they all think I'm blind Я дурна, але всі думають, що я сліпа I'd rather be a fool than leave myself behind Краще вже бути дурепою, ніж зрадити себе I don't have to explain myself to you Я не зобов’язана тобі нічого пояснювати I am a grown woman and I do what I want to do Я доросла жінка, і роблю те, що хочу I know that it's wrong Я знаю, що це неправильно But I want to have fun Але я хочу трохи повеселитися Hmm, yeah, hmm, yeah Хм, так, хм, так I know that it's wrong Я знаю, що це неправильно But I want to have fun Але я хочу трохи повеселитися Hmm, yeah, hmm, yeah Хм, так, хм, так Oh my God, I can't believe it О Боже, я не можу в це повірити Out of all the people in the world З усіх людей на світі What is the likelihood of jumping Яка ймовірність того, що я стрибну Out of my life and into your arms? З мого життя в твої обійми? Maybe, baby, I'm just losing my mind Може, любий, я просто втрачаю розум 'Cause this is trouble, but it feels right Бо це проблема, але я відчуваю, що це правильно Teetering on the edge of heaven and hell Балансуючи на межі раю і пекла Is a battle that I cannot fight І це битва, яку я не можу здолати Lord don't let me Господи, не дай мені I said, Lord don't let me Кажу: Господи, не дай мені I said, Lord don't let me, let me down (oh, Lord) Кажу: Господи, не підведи, не підведи мене (о, Господи) Lord don't let me Господи, не дай мені I said, Lord don't let me Кажу: Господи, не дай мені I said, Lord don't let me, let me down (don't let me let myself down) Кажу: Господи, не підведи, не дай зрадити саму себе Lord don't let me Господи, не дай мені I said, Lord don't let me Кажу: Господи, не дай мені I said, Lord don't let me, let me down (oh my God) Кажу: Господи, не підведи, не підведи мене (о, Боже) Lord don't let me Господи, не дай мені I said, Lord don't let me Кажу: Господи, не дай мені I said, Lord don't let me, let me down Кажу: Господи, не підведи, не підведи мене Oh my God, I can't believe it О Боже, я не можу в це повірити Out of all the people in the world З усіх людей на світі What is the likelihood of jumping Яка ймовірність того, що я стрибну Out of my life and into your arms? З мого життя в твої обійми? Maybe, baby, I'm just losing my mind Може, любий, я просто втрачаю розум 'Cause this is trouble, but it feels right Бо це проблема, але я відчуваю, що це правильно Teetering on the edge of heaven and hell Балансуючи на межі раю і пекла Is a battle that I cannot fight І це битва, яку я не можу здолати I know that it's wrong Я знаю, що це неправильно But I want to have fun Але я хочу трохи повеселитися Hmm, yeah, hmm, yeah Хм, так, хм, так I know that it's wrong Я знаю, що це неправильно But I want to have fun Але я хочу трохи повеселитися Hmm, yeah, hmm, yeah Хмм, так, хмм, так |
Інші переклади
Пісня | Виконавець |
---|---|
Man Of The Year | Lorde |
Rock That Body | The Black Eyed Peas |
Oh My God | Adele |
Milk-Choc | Kazaky |
back to friends | Sombr |
« Easy On Me | 30 Пісні |