A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | # |
Marilyn Manson
No Funeral Without Applause - переклад пісні
Альбом: One Assassination Under God – Chapter 1 • 2024 року
Текст пісні і переклад на українську мову
No Funeral Without Applause Ніякого похорону без оплесків It just started with a dotted line Все почалося з пунктирної лінії. Skin is whiter than a surgical glove Шкіра біліша за операційну рукавичку. I need somebody to stitch me up Потрібно, аби хтось мене зашив, So I don't bleed on the one I love Щоб я не стікав кров'ю на тілі моєї коханої. х2 All that's lost and all that's forgotten Все, що втрачено, і все, що забуто… There'll be no funeral without applause Не буде похорону без оплесків. Just a little cut to make it all feel better Лише невеликий надріз, щоб стало легше. There's so many scars from what it used to be Тут так багато шрамів від того, що було раніше. You're the only thing in this fucking world В цьому клятому світі ти – єдине, That can fill this hole inside of me Що може заповнити цю діру всередині мене. You can send away your firing squad Можеш відіслати назад свій розстрільний загін, You're gonna need to behead me Тобі доведеться відтяти мені голову. Immoral looking to be immortal Безсоромне прагне стати безсмертним, But nothing fits to a T* Але в нього нема шансів. х2 All that's lost and all that's forgotten Все, що втрачено, і все, що забуто… There'll be no funeral without applause Не буде похорону без оплесків. Just a little cut to make it all feel better Лише невеликий надріз, щоб стало легше. There's so many scars from what it used to be Тут так багато шрамів від того, що було раніше. You're the only thing in this fucking world В цьому клятому світі ти – єдине, That can fill this hole inside of me Що може заповнити цю діру всередині мене. Cover up all of the mirrors Закрий усі дзеркала, Cauterize all of the lies Припечи всю брехню. Stop the hands on the clock forever Зупини стрілки годинника назавжди And forget what we left behind І забудь про те, що ми залишили позаду. х2 All that's lost and all that's forgotten Все, що втрачено, і все, що забуто… There'll be no funeral without applause Не буде похорону без оплесків. All that's lost and all that's forgotten Все, що втрачено, і все, що забуто… All that's lost and all that's forgotten Все, що втрачено, і все, що забуто… All that's lost and all that's forgotten Все, що втрачено, і все, що забуто… There'll be no funeral without applause Не буде похорону без оплесків, There'll be no funeral without applause Не буде похорону без оплесків. Примітки: ¹ Гра слів, яку майже неможливо передати... На відміну від слова immoral (аморальне), слово immortal (безсмертне) має літеру t, яка в тексті пісні символізує перевагу. Таким чином автор пісні протиставляє аморальне безсмертному. Він має на увазі, що у першого ніколи не буде того, що є у другого, показуючи це за допомогою рядка «But nothing fits to a T» (Але ніщо не відповідає літері Т). |
Інші переклади
Пісня | Виконавець |
---|---|
Mr. Sandman | The Chordettes |
Cendre | Denuit |
Horrible Dream | Ayria |
Sous Emprise | Leslie Medina |
IT girl | Jade |
« One Assassination Under God | One Assassination Under God – Chapter 1 Пісні | Nod If You Understand » |