A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | # |
Marilyn Manson
One Assassination Under God - переклад пісні
Альбом: One Assassination Under God – Chapter 1 • 2024 року
Текст пісні і переклад на українську мову
One Assassination Under God Одне вбивство під Богом* You gave us what we wished for Ти дав нам те, чого ми бажали – A few tangled strings attached Кілька прикріплених заплутаних ниточок. Pull back the curtain Закрий завісу, I won't suffer for your amusement Я не страждатиму заради твоєї забави. There's no more dreams for me to sell У мене більше немає снів, які я можу продати, I choose my nightmares wisely Я мудро вибираю свої кошмари. Don't wanna ruin the story Не хочу паплюжити історію, But it doesn't turn out well Але виходить не дуже добре. You will always be entertained Тебе завжди розважатимуть. Everybody showed up for the execution Усі прийшли на страту, But nobody would show their face Та ніхто не показав свого обличчя, To shoot you in the back of the head and call it sacrifice Щоби вистрілити тобі в потилицю та назвати це жертвоприношенням. They don't deserve to even say your name Вони навіть не варті того, щоб промовити твоє ім'я. Put me inside the animal Запхай мене всередину тварини, Stitch it up and shove us off a cliff Заший її і зіштовхни нас зі скелі. When they tear the wings from all the swine Коли всім свиням відірвуть крила, Just monkeys will be left to fly Тільки мавпи будуть спроможні літати. The pilot light has flickered out Сигнальний вогонь згас, And all the ashes will be screaming І весь попіл кричатиме. No one can hear my last words Ніхто не почує моїх останніх слів, And no encore once we say goodbye І ніяких виступів на біс, коли ми попрощаємося. You will always be entertained Тебе завжди розважатимуть, You will always be entertained Тебе завжди розважатимуть. Everybody showed up for the execution Усі прийшли на страту, But nobody would show their face Та ніхто не показав свого обличчя, To shoot you in the back of the head and call it sacrifice Щоби вистрілити тобі в потилицю та назвати це жертвоприношенням. They don't deserve to even say your name Вони навіть не варті того, щоб промовити твоє ім'я. Assassination, assassination, assassination Вбивство, вбивство, вбивство, Аssassination! Вбивство! Everybody showed up for the execution Усі прийшли на страту, But nobody would show their face Та ніхто не показав свого обличчя, To shoot you in the back of the head and call it sacrifice Щоби вистрілити тобі в потилицю та назвати це жертвоприношенням. They don't deserve to even say your name Вони навіть не варті того, щоб промовити твоє ім'я. Sacrifice Жертвоприношення… It's not a sacrifice Це не жертвоприношення, It's not a sacrifice Це не жертвоприношення, It's not a sacrifice Це не жертвоприношення. Примітки: * Висловлюю подяку Максиму із Сімферополя за допомогу у перекладі пісні. |
Інші переклади
Пісня | Виконавець |
---|---|
Mr. Sandman | The Chordettes |
Cendre | Denuit |
Horrible Dream | Ayria |
Sous Emprise | Leslie Medina |
IT girl | Jade |
One Assassination Under God – Chapter 1 Пісні | No Funeral Without Applause » |