A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | # |

Alex Warren
Before You Leave Me - переклад пісні
Альбом: You'll Be Alright, Kid (Chapter 1) • 2024 року
Текст пісні і переклад на українську мову
Darling, handle me with care Кохана, будь зі мною обережна, Cover me in bubble wrap Загорни мене в пакувальну бульбашкову плівку. I'm scared you really mean it Я боюся, що ти серйозно, That you're never coming back Що ти вже не повернешся. See your bag right by the stairs Бачу твою сумку біля сходів — So I guess you already packed Схоже, ти вже зібралась. No, I can't change your mind Я знаю, що не зміню твоєї думки, But how could you just leave like that? Але як ти можеш піти просто ось, так? Oh-oh, oh-oh, oh О-о, о-о, о... I'm not ready to let you go Я ще не готовий тебе відпустити. So just give me one more night Тож дай мені ще одну ніч. Hold me like you're still mine Обійми мене, наче я все ще твій. Oh, love me for right now before you leave me О, люби мене просто зараз, перш ніж залишиш. I know it's gonna hurt Я знаю, це буде боляче — Watching your footsteps strides Дивитися, як ти робиш ці кроки. So love me for right now before you leave me Тож люби мене просто зараз, перш ніж залишиш. Oh, oh О, о... Oh, love me for right now before you leave me О, люби мене просто зараз, перш ніж залишиш. Oh, oh О, о... Oh, love me for right now О, люби мене просто зараз. I'm so used to getting damaged Я так звик до болю, Then you know I hate this part (oh) Ти ж знаєш, як я ненавиджу цю частину. So I gotta take advantage of a fully broken heart Тому мушу скористатися шансом, допоки серце повністю розбите. Won't you stay a little longer even if it's all pretend? (Oh) Залишись трохи довше, навіть якщо це буде лише гра. And maybe by the morning, I will be ready for the end Можливо, до ранку, я буду готовий до кінця. Oh-oh, oh-oh, oh О-о, о-о, о... I'm not ready to let you go Я ще не готовий тебе відпустити. So just give me one more night Тож дай мені ще одну ніч. Hold me like you're still mine Обійми мене, наче я все ще твій. Oh, love me for right now before you leave me О, люби мене просто зараз, перш ніж залишиш. I know it's gonna hurt Я знаю, це буде боляче — Watching your footsteps strides Дивитися, як ти робиш ці кроки. So love me for right now before you leave me Тож люби мене просто зараз, перш ніж залишиш. Oh, oh О, о... Oh, love me for right now before you leave me О, люби мене просто зараз, перш ніж залишиш. Oh, oh О, о... Oh, love me for right now, whoa О, люби мене просто зараз. I walk right out the door, whoa Я виходжу за двері, о... 'Cause you don't need me anymore, oh-oh-oh, whoa Бо ти більше не потребуєш мене, О-о-о, о... Got one foot out the door, whoa Одна нога вже за порогом, о... 'Cause you don't need me anymore Бо ти більше не потребуєш мене. You don't need me anymore Ти більше не потребуєш мене. You don't need me anymore Ти більше не потребуєш мене. Just give me one more night Тож дай мені ще одну ніч. Hold me like you're still mine Обійми мене, наче я все ще твій. Oh, love me for right now before you leave me О, люби мене просто зараз, перш ніж залишиш. I know it's gonna hurt Я знаю, це буде боляче — Watching your footsteps strides Дивитися, як ти робиш ці кроки. So love me for right now before you leave me Тож люби мене просто зараз, перш ніж залишиш. Oh, oh О, о... Oh, love me for right now before you leave me, oh О, люби мене просто зараз, перш ніж залишиш. Oh, oh О, о... Love me for right now Люби мене просто зараз. |
Інші переклади
Пісня | Виконавець |
---|---|
LoveDrug | Lady Gaga |
Beautiful People | David Guetta |
Zombieboy | Lady Gaga |
ANXIETY | Sleepy Hallow |
I Forgive You | Sia |
« Carry You Home | You'll Be Alright, Kid (Chapter 1) Пісні |